MAČJI SVET Seznam forumov MAČJI SVET
Site Meter

Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Veterinar za muce
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    MAČJI SVET Seznam forumov -> Veterinarski kotiček
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Tinchka

Pridružen/-a: Sre Feb 2008 23:31
Kraj: ŠpG/LJ

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 04, 2009 12:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Super, tudi jaz priporočam Plevnikovo, ja Smile

Brez panike, vse bo ok. Če tako lepo skrbite zanjo in ji dajete dobro hrano, nima bit kej Wink

Pridružen/-a: Pon Feb 2010 20:49

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 08, 2010 8:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tinchka je napisal/a:
Kolikor vem pri veterinarjih specializacija kot pri "človeških" zdravnikih ne obstaja. Je pa v Ljubljani na kliniki Tristokosmatih strokovnjakinja za muce Vanja Knez (http://www.tristokosmatih.si/sl/informacija.asp?id_meta_type=9Cool.

Midva sva bila z mojo muco v tej klilniki pa nama niso znali pomagati
fergie

Pridružen/-a: Ned Feb 2010 21:46

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 05, 2010 6:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ima kdo dobro izkušnjo z veterinarji v Domžalah, Grosuplju ali Kranju?
Sama sem sicer dala mojo sterilizirati v Kranju - Medicovet, ampak ne vem pa a so na splošno dobri.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo  
I_love_u

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 17:27

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 06, 2010 8:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Iz svojih izkušenj lahko povem, da kar se tiče Medicoveta, so okey dokler so tiste standardne stvari (cepljenje, s/k ipd.), ampak ko pride do kakšne bolezni so pa iz našega vidika katastrofa. Večjega muca smo zaradi krvi v blatu vozili tja in smo nekajkrat odšli samo s pregledom, dokler nisem red naredila in da so mu dali antibiotik, potem se je pa muc v parih dneh porihtal. Pa tamalo muco smo našli ob cesti, imela je fuuuuul vnete dlesni in sva jo peljala tja, ampak vnete dlesni zanje niso bile nič posebnega, čeprav so znak za mačji aids, ampak mi smo dobili smo kremo za dlesni, govora o testu za aids sploh ni bilo?! Od takrat naprej sem si rekla never ever tja, ker za njih je use nč kej tazga...
V Tenetišah je tudi en veterinar, ampak sem že od večih slišala, da so izredno nesramni in izkusila tudi na lastni koži...sva pripeljala eno najdeno mucko tja in jo hočemo vzet ven iz boksa, meni da veterinar ful rokavice, da jo bom zagrabila, ampak so bile xxl rokavice in muca mi je valda ušla za en hladilnik tam v ambulati in potem me veterinar ful butasto pogleda in mi reče: 'Kaj ste pa zdej nardil? Kaj ste pa misll?' Halo?!?!?! in sva muco s težavo ujela in smo sam šli.
Priporočam pa veterinarsko kliniko v Lescah, kjer so izredno prijazni in strokovni...po mojih izkušnjah in slišala tudi od drugih, da so ok. Ful ti use lepo razložijo in ti pove kaj bomo sedaj in če to slučajno ne bo, kaj potem in zakaj se bomo najprej za to odločil itd.
Za Domžale in Grosuplje pa ne bi vedela, bo kdo drug kaj več povedal...
Mi pa se sedaj kar nekako držimo Tristokosmatih v Ljubljani in smo izredno zadovoljni...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo  
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    MAČJI SVET Seznam forumov -> Veterinarski kotiček Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu