|
MAČJI SVET

|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
BostjanP
Pridružen/-a: Pon Feb 2010 14:59 Prispevkov: 1
|
Objavljeno: Pon Feb 01, 2010 3:05 pm Naslov sporočila: Izgubila se je muca Mia - Logatec - Martinj hrib |
|
|
V sredo zvečer se je izgubila muca Mia. Je sive tigraste barve. Ima daljšo dlako in zelo košat rep. Je tudi sterilizirana. Podobna je norveški gozdni muci. Okoli vratu ima ovratnico z belim obeskom (zvončkom).
Prosimo za kakršno koli informacijo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Leopardka
Pridružen/-a: Pet Jun 2010 19:21 Prispevkov: 4
|
Objavljeno: Pet Jun 04, 2010 7:41 pm Naslov sporočila: Ali ste že najdli svojo muco Mijo? |
|
|
Halo Boštjan.
Upam, da ste uspeli najti svojo muco. Niste pa napisali koliko je bila stara ko se je izgubila. In ali ste prepričani, da je bila muca (če je bila še mladiček je to včasih težko zagotovo določiti). En teden nazaj sem namreč v Logatcu najdla sestradanega muca, ki bi ustrezal opisu. Po moji oceni je od 4 do 6 mesecev star (pozabila sem pa vprašat veterinarja za oceno, ko smo bili na pregledu) in je povsem že prebolel travmo zavrženosti (je bil brez ovratnice in sestradan, ampak očitno vajen ljudi in crkljanja tako, da sem sklepala, da je utrpel klasično usodo mucka, ki ga skrajno ignorantski in brezsrčni ljudje obdržijo ko se skoti in pustijo svojim otrokom, da ga mečkajo, dokler je še majhen, ko pa zraste, ga vržejo nekje iz avta - češ, "saj se bo že znajdel".) Ker pa imam že tri mačke (tudi najdenčke) ki ga nikakor ne bi sprejele in katere on tudi ne sprejema, trenutno iščem topel dom pri skrbnih ljudeh zanj. Je pa zelo ljubeč crkljivček, miren in igriv ter očitno vajen otrok. Pa še luštkan in inteligenten povrh (kaj niso vsi?) tako, da mi je res žal, da ga ne morem obdržati. Če poznaš koga, ki išče takega muca, bi bila zelo srečna. _________________ I think we can't go around measuring our goodness by what we don't do; by what we deny ourselves, what we resist and who we exclude...
I think we've got to measure godness by what we embrace... what we create... and who we include. - Chocolat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|