MAČJI SVET Seznam forumov MAČJI SVET
Site Meter

Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Razstava mačk - CELJE, 10 + 11. OKTOBER 2009

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    MAČJI SVET Seznam forumov -> Razstave mačk
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Nota

Pridružen/-a: Tor Jul 2005 0:01
Kraj: Ljubljana/Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 20, 2009 3:29 pm    Naslov sporočila: Razstava mačk - CELJE, 10 + 11. OKTOBER 2009 Odgovori s citatom

Dve enodnevni FIFe razstavi mačk,
v organizacija FD Celje (član ZFDS / FIFe)

10. in 11. OKTOBER 2009

Rok prijav: 1. OKTOBER 2009

Za zainteresirane - več informacij tukaj http://www.fdcelje.si/

---
Naslednja razstava mačk v SLO: Ljubljana, 13/14. februar 2010.
[/color]
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo [ Skrito ] Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
gkaran

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 10:21

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 12, 2009 8:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

no pa se je končala še ena mednarodna razstava mačk. tukaj je nekaj slikic:)

benny

ulla

razstavljena je bila tudi redka pasma mačke (mislim da je v sloveniji sploh ni) TURŠKA VAN MAČKA

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo  
Babyjazz

Pridružen/-a: Sre Apr 2006 22:28

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 12, 2009 10:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj pa je una mačka na 25. sliki od zadi? Zgleda kot navadna domača mačka.

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 10:21

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 13, 2009 6:58 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tisto je ful lepi domači mačkon po imenu cvetko, ki je v nedeljo dobil nagrado za najlepšo domačo mačko Very Happy
Nazaj na vrh
VolkD
star maček

Pridružen/-a: Sob Maj 2008 1:01
Kraj: Okolica Divače

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 13, 2009 7:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A? a tudi domače mačke se razstavljajo in tekmujejo?
Zanimivo. Me boste še navdušili za razstave.
Nazaj na vrh
Babyjazz

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 13, 2009 9:09 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se mi je zdelo. Wink

VolkD nikar se preveč ne navduši, saj je povsem nepotrebno izpostavljati mačke takim stresom. Že tiste mačke, ki so od malega tam pa so navajene se mi smilijo, ker cele dneve preležijo v mini kletkah čisto zdolgočasene. Confused

Pridružen/-a: Sre Feb 2008 23:31
Kraj: ŠpG/LJ

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 14, 2009 1:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Citiram:
razstavljena je bila tudi redka pasma mačke (mislim da je v sloveniji sploh ni) TURŠKA VAN MAČKA

Waaaaa, kaj sem zamudila Exclamation Shocked

Pa une siamke so tudi krasne!

Jaz sem nameravala peljat na razstavo najprej Maco, ampak nima ravno primernega karakterja za to, zdej je pa še predebela, potem sem hotela peljati tudi Roškota, ampak ga zaradi občutljivega zdravstvenega stanja ne morem.

Mislim, da je večji problem prisotnost velikega števila mačk (in ljudi) kot pa ležanje cel dan v kletki.

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 14, 2009 8:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Seveda tudi veliko število mačk in ljudi ni dobro, ampak tiste zdolgočasene face v kletkah mi ne grejo iz glave. Če zdaj primerjamo njihove prednike kako tečejo po prostranih planjavah in tole..hm no ja.

Pridružen/-a: Pon Feb 2008 18:42

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 24, 2009 1:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ce negdo mogoce ima kaksno slikico mojih pikic, prosim naj poslje,zelo hvalezna bi bila nismo imeli fotoaparata, pa cel dan smo bili okrog punck ker sta one dve pa tudi nova lastnica bile prvic na razstavi.

Kamala je tudi bila v best in showju, je zmagala, ce je negdo slikal, prosim

Smile Sad Smile
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo [ Skrito ] Obišči avtorjevo spletno stran
larika

Pridružen/-a: Sob Jan 2010 23:21

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 23, 2010 11:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

gkaran.

ku si rekla da najbrs TURSKE VAN MACKE sploh ni u sloveniji ti povem,da jo mamo mi doma cist je enaka tisti na sliki.ime mu je pa čarli.
no sm tuku da ves da so tut u sloveniji tele macke...in so res krasne.!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Nazaj na vrh
Nota

Pridružen/-a: Tor Jul 2005 0:01
Kraj: Ljubljana/Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 24, 2010 12:07 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

larika je napisal/a:
gkaran.

ku si rekla da najbrs TURSKE VAN MACKE sploh ni u sloveniji ti povem,da jo mamo mi doma cist je enaka tisti na sliki.ime mu je pa čarli.
no sm tuku da ves da so tut u sloveniji tele macke...in so res krasne.!!! Very Happy Very Happy Very Happy

A res? Super.
Iz katere mačkarne pa prihaja Čarli?

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo [ Skrito ] Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    MAČJI SVET Seznam forumov -> Razstave mačk Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu